Leginkább attól féltem, hogy nem leszünk természetesek a fotókon. Amikor először megláttam az anyagot, nagy kő esett le a szívemről: pontosan olyanok voltunk a képeken, amilyenek igazából vagyunk. Nem voltak természetellenes beállítások, nem kellett pózolni. Szerintem az látszik a képeken, hogy jól éreztük magunkat.
N+A

Őszintén szólva aggódtam, hogy kevés kép készül, mert alig láttalak a szertartások alatt. Aztán amikor megkaptuk az anyagot, akkor láttuk, hogy mindenről van kép és minden fontos hangulatot, eseményt megörökítettél. Majdhogynem észrevétlen voltál. Hogy csináltad? 🙂
O+K

Pontos, megbízható szolgáltatót ismertünk meg. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, azt kaptuk amire számítottunk. Köszönjük!
J+A

Utálom, ha fényképeznek, a párom meg még inkább, ezért nagyon izgultunk a kreatív fotózás előtt. Szerencsére nagyon oldott volt a hangulat, nem kellett pózolni, meg ilyenek. Az mondjuk jó volt, hogy elég időt szántunk rá, mert a férjem a közepe felé kezdett feloldódni. Nagyon szeretem a képeket! Olyan igaziak vagyunk rajta.
V+C

Lenyűgözted a nagymamámat, amikor 3 nappal az esküvő után már át is küldted az első válogatást! Ráadásul minden rokonról volt kép (és mindegyiket ki kellett printelni neki, de ez mindegy) Mindenki azt mondta, hogy heteket kell várni majd a fotókra. De nem is…
D+K

Szép képek, pontos, alapos munka. Nem választhattunk volna jobban!
I+B

Szupergyors, szuperjófej és szupercsodálatos fotókat készít. Nagyon szépen köszönjük, a legjobb döntés volt Téged felkérni fotósnak! Reméljük, a munka mellett te is jól érezted magad! Imádjuk a képeket!
L+D