Kata és Ádám, a Te történeted játék nyertesei 2. rész

Rengeteg esküvőt láttam már és mindig megállapítom, hogy nincs recept. Van, akinek az esküvőszervező a jó megoldás, van, aki belesimul a hagyományokba és van, aki mindent maga szeretne kitalálni és megcsinálni. A jó esküvőket azonban összeköti valami nagyon fontos dolog: a személyesség. Akkor jó egy esküvő, akkor oldottak az emberek, akkor őszinték a mosolyok, akkor ízes az étel és harsány a nevetés, ha nincsenek sallangok. Ahol minden olyan, mint az a két ember, mint az a két család, akinek a története elkezdődik. Olyan, mint Kata és Ádám ünnepe.

Korábban olvashattatok arról, hogyan és miért választottam Katát és Ádámot a Te történeted játék nyertesének és megcsodálhattátok a jegyesfotókat, amiket  a pécsi pályaudvaron követtünk el. A játék alkalmával kértem a pályázókat, hogy írják meg, milyen esküvőt terveznek, így Katáékról is tudtam, hogy az egyik kedvenc helyszínemet, a Mecsek szívében megbújó Erdők Házát szemelték ki. Sajnos egy váratlan családi esemény miatt egy évet kellett várnom nekem is és nekik is, hogy meg is valósuljanak a tervek.

Tudtam, hogy mindent saját kezűleg készítenek és a szervezés teljes súlyát is a nyakukba vették. Hogy felkészülhessek, már előző este kimentem a helyszínre, ahol a tevékeny jegyespár mellett számtalan szorgalmas és elhivatott barátot, rokont találtam. Az ilyen csináld-magad-esküvőkön mindig van egy pont, amikor a másnapi ünnep reménytelennek látszik, de azt kell mondanom, bárhogy aggódtam is értük, Kata és Ádám mindent kiválóan megoldott. A sok-sok tervezgetés, átdolgozott éjszaka, rohangálás, szervezés meghozta a gyümölcsét. Igazi lett az ünnepük: személyes, oldott hangulatú, nevetős, sallangmentes. Mindenhol, ahová néztek a saját kezük munkáját láthatták, mindenben ott volt a törődés, a készülés izgalma, valami bensőséges hangulat.

Szerettem volna olyan képeket készíteni, amelyeken ezt lehet látni. Egy szerelem történetét, egy szeretettel töltött készülődés történetét, egy ünnep történetét. Szerinted sikerült?

Nézd meg a teljes történetet itt!