Jegyesfotózás – minden, amit tudni érdemes az esküvő előtti fotózásról

Állíthatom, hogy aki vállalkozott a jegyesfotózásra, nem bánta meg. Amikor azonban az első találkozáson felmerül ez a téma, sokan – főleg a vőlegények – leplezetlen idegenkedéssel tekintenek rá, mondván, az esküvői kreatív fotózás éppen elég megpróbáltatás lesz nekik.

Az esküvői fotók általában nagyon szépek: gondosan kiválasztott gyönyörű ruhákban, a legszebb külsővel a legszebb fényekben készülnek, így igazi díszei lesznek később a közös otthonnak és a szép albumnak. A jegyesfotózás legnagyobb előnye ezzel ellentétben az, hogy olyannak mutatnak benneteket, amilyenek a hétköznapokon vagytok: természetesnek, egyszerűnek és persze szerelmesnek, mivel a jegyesfotók az esküvő előtti hónapokban készülnek. A jegyesfotózás esély nektek, hogy ne csak teljes díszben, hanem természetesen is meg tudjátok magatokat mutatni majd a gyerekeiteknek, unokáitoknak.

Éppen ezért arra szoktam bíztatni a párokat, hogy tegyük személyessé a jegyesfotózást, hiszen nem kötik olyan konvenciók, mint az esküvőn készült felvételeket. Szenvedélyes természetjárók vagytok? Menjünk az erdőbe fotózkodni! Imádjátok a közös sütés-főzést? Elő a fakanalat és készüljenek a jegyesfotók a konyhában, vagy Pécs egyik kedvelt gasztronómiai helyszínén! Bármilyen ötletre nyitott vagyok, ha olyan helyzetben örökíthetlek meg benneteket, amelyben igazán önmagatok tudtok lenni.

A másik nagy haszna a jegyesfotózásnak éppen az említett szorongás oldása. Az esküvő előtti fényképezkedés ugyanis tekinthető főpróbának a nagy nap előtt. Ha szánunk rá időt, hogy feloldódjatok a kamera előtt, ha megtaláljuk azokat a helyeket és módokat, ahogyan nem érzed idegenül magad fotózás közben, sokkal gördülékenyebben és rutinosabban fog menni majd teljes díszben a kreatív fotózás.

Nem utolsó sorban a jegyesfotók kiválóan hasznosíthatóak arra, hogy személyessé tedd velük az esküvődet. Hogy hogyan? Olvasd erről szóló írásunkat!

Nincs még esküvői fotósod?

Ne habozz, kérj ajánlatot!