esküvő esküvői fotózás Pécs Baranya esküvői fotózás wedding photo » Esküvő fotózás Pécsen, Baranyában bárhol a világon.

Stílus


Megközelítés

Mindig is megfigyelni szerettem, szinte sosem kerülök a középpontba (a saját esküvőmön azért nem úsztam meg). A fotózsurnaliszta fotózás lényege, hogy a háttérbe húzódom, ellesem, elkapom a történéseket, de nem irányítok, nem állítom be a képeket – kivéve, ha arra külön megkérnek mondjuk egy csoportkép alkalmával. Ez a nap a tietek. A munkámat megkönnyíti, ha pontosan tudom, mikor, mi várható, de nem veszem át a szervezést: észrevétlen szeretek lenni. Azt a történetet szeretném elmesélni, ami a tietek: természetesen, nem megzavarva a pillanatot.

 

Mit kaptok?

Elsősorban a figyelmemet, a tudásomat, az egyedi látásmódomat, az évtizedes tapasztalatomat kapjátok és emlékeket egy egész életre. A tapasztalat nagyon sokat számít: tudom, mikor, hova kell állni, mit kell figyelni, tudom, mit szeretnétek látni az esküvő után, még azt is tudom, hogy a szüleitek mit szeretnének látni.
Ha engem választotok, egy teljes esküvő fotózását követően a következőket kapjátok még:

  • 12 óra rendelkezésre állást
  • 5-600 fotót digitális adathordozón
  • rendelhettek kiváló minőségű Fine Art album, amit még az unokáitok is lapozgathatnak
  • kérésre készítek meghívót, köszönőkártyát, rendelhettek vászonképet, nagyított fotót

Még nagyon sok mindenről kell beszélgetnünk: a terveitekről, arról, hogy mit szerettek és mit nem, de legjobb, ha ezt személyesen tesszük meg. Írjatok, hívjatok!

K ö v e s s   i t t   i s !