Fruzsi és Andris

2017 legmarkánsabb hőhulláma augusztus 4-én tetőzött, amikor a napi maximum hőmérsékletek a délkeleti országrészben több helyen meghaladták a 40 fokot. A hőhullám egy, az egész északi félteke időjárását maghatározó légköri folyamatnak volt egyenes következménye. A meteorológusok szerint. Mert ők nem tudták hogy ez annak köszönhető hogy Fruzsiék majd 300 fõs násznépe hetek óta jó időért imádkozott. Túl jól sikerült.

De olvadó aszfalt ide, hőgutától támolygó ünneplő tömeg oda, ezt az ünnepet aztán odatették rendesen. Egy kis baranyai falu, Feked, ahol minden és mindenki ismerős, egy végtelenül otthonos közeg – és egy végtelenül otthonos kapcsolat. Az utca, amin, ha végigsétálunk Fruzsival és Andrissal teljes díszben, a kapuk mögül kezek integetnek utánunk, minden sarok és bokor töve emlékekkel van tele. Egy közösség, a nagymama háza és a helyi kocsma, amit kizárólag a mi kedvünkért nyitottak ki. Egy hely, ahol annyi baráti nevetés, poén, meghitt beszélgetés zajlott. Nincs jobb hely, ha ezen a fontos napon azt keressük, hogy milyen Fruzsi és Andris valójában.

Szóval nagyon szerettem ezt az esküvőt a valódisága miatt. És azért is, mert a Nászra várva dekor igazán remekelt. A lányok ismét jó érzékkel érezték meg ennek az esküvőnek a valódi lelkületét. Nem, a dekoráció nem vintage webshopppól, vagy budapesti raktáráruházakból került a fekedi sportcsarnokba. Minden ott helyben vált emlékből dekorációvá: a nagymama régi házának ablaka, a fészerben talált tejeskanna meg a régi fokhagymanyomó is. Szerintem ez a romantikus és nem a pálmafás tengerpart.

Görgesd a képeket, vagy klikk ide a slideshowért.