6+1 tipp, hogy mire használd a jegyesfotókat

A jegyesfotózás felettébb hasznos dolog: természetes, hétköznapi fotósorozat készül rólatok, begyakorolhatjátok, hogyan kell viselkedni a kamera előtt és az itt készült képek adhatják az alapját egy egyedi és különleges esküvői dekorációnak! Adunk néhány tippet, mire használd a jegyesfotókat!

  • meghívó – Szerencsére ma már nem katalógusból kell 10 féle esküvői meghívó közül választanotok. Legyetek ti a saját meghívótokon! Ha megvan az ötlet, a jegyesfotózáson elkészíthetjük célzottan a kellő felvételeket.
  • köszönőkártya – Köszönjétek meg, hogy veletek voltak a rokonaitok, barátaitok életeteknek ezen a fontos eseményén! A meghívóhoz hasonlóan hetekkel az esküvő előtt elkészíthető a jegyesfotókból a köszönőkártya, amelyet átadhatsz majd búcsúzkodó vendégeidnek.
  • boroscímke – Egy borász lányának az esküvőjére készítettem először boroscímkét és nagy sikere volt. Azóta már több jegyespárnak is javasoltam és a hatás sosem maradt el!
  • köszönőajándék – Egy szelet csokoládé, egy darab keksz, egy apró kézműves szappan, egy gyertya saját fotóitokkal szép emlék az esküvőtökről a vendégeiteknek – és akár házilag is elkészíthető figyelmesség.
  • ültetőkártya – Az egész esküvői dekor épülhet a jegyesfotózás anyagára: válassz egy képet és köszönjön vissza minden dekoráción, még az ültetőkártyákon is!
  • szülői ajándék – A szertartáson hagyományosan egy csokor virággal köszönöd meg szüleidnek a sok gondoskodást. Egy kreatív jegyespár arra kért, hogy kicsi könyvet szerkesszek a jegyesfotózáson készült felvételekből a szüleiknek. Ők ezzel köszöntötték őket: szem nem maradt szárazon.

+1 vetítés az esküvőn

Előkészületet igényel, de általában az esküvő egyik fénypontja a vetítés. Akkor is, ha csak a háttérben futnak a jegyesfotózás képei, akkor is, ha korábbi képekkel kiegészítve külön program a vacsora után. Ha nem akarsz projektorral, vászonnal bajlódni, gyönyörű és kreatív megoldás, ha az előhívott fotókat csipeszekkel kiakasztod a teremben, így minden vendéged tud gyönyörködni a jegyesfotókban.

Szeretnél jegyesfotózást is az esküvői fotók mellé?

Kérj ajánlatot!